O podjetju

Naj se vam na kratko predstavimo.

Kdo smo

Uvoz in distribucija naprav za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje stanovanjskih in poslovnih objektov.

Podjetje Minergia d.o.o. je specializirano za dobavo, montažo in servis opreme s področja ogrevanja, hlajenja in prezračevanja. Zavezani smo minimalni porabi energije, od tod tudi izvira naše ime Minergia - minimalna  energia. 

Ukvarjamo se z uvozom in distribucijo naprav za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje stanovanjskih ter poslovih objektov. S stokovnimi sodelavci in pogodbenimi partnerji nudimo svetovanje pri izbiri optimalne rešitve ter kvalitetno storitev od ideje do izvedbe. 

Podjetje na slovenskem trgu deluje že 11 let, z bogatimi predhodnimi izkušnjami s področja toplotne tehnike. Naša vizija je postati eno izmed vodilnih podjetij za področje klimatizacije - HVAC (in energetskih sistemov) v regiji, ki nudi kvalitetne, sodobne in energetsko varčne sisteme za zdravo in udobno bivanje. Storitve

Poskrbimo, da ima vaš bivalni in delovni prostor optimalno klimo ves čas. 

Kako? Smo uvoznik in distributer priznanih blagovnih znamk Mitsubishi Heavy Industries, Airwell, Zehnder idr. Naše storitve zajemajo strokovno svetovanje in kakovostno izvedbo storitve od ideje do realizacije.

Zastopanje in prodaja naprav za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje nekaj svetovno znanih proizvajalcev nam omogoča veliko fleksibilnost pri svetovanju, izbiri in namestitvi ustrezne klimatske naprave v domovih in na delovnih mestih. Naše bogate izkušnje pa poskrbijo za najkvalitetnejšo storitev in dolgotrajno zadovoljstvo.
Zakaj izbrati nas?

Stopite v stik
Reference
Reference

Več kot 1000 uspešno zaključenih projektov.

Zanesljivost
Zanesljivost

Potrudimo se po najboljših močeh. 

Strokovnost
Strokovnost

Izkušena in tehnično podkovana ekipa.

Kvaliteta
Kvaliteta

Zastopamo kakovostne in zanesljive blagovne znamke.

Bogate izkušnje
Bogate izkušnje

Več kot 25 let izkušenj s področja toplotne tehnike.

Inovativnost
Inovativnost

Zasledujemo in se prilagajamo trendom.

Zastopamo
Preberi več

Smo ekskluzivni zastopnik, uvoznik in kompetenčni center za blagovne znamke iz področja ogrevanja, hlajenja in prezračevanja stanovanjskih in industrijskih objektov. 

Naš asoriment zajema blagovne znamke Mitsubishi Heavy Industries, Airwell, Zehnder, Galletti, Eurapo, ... 

Povzetek košarice
Košarica je prazna.
Dodaj izdelke
Zapri
Nazaj na vrh