Poznate obnovljive vire energije?
Dan Zemlje

Letos praznujemo dan Zemlje v soboto, 22.04.

Veste, da bo globalna poraba energije narasla za 1,3% v letošnjem letu? Do tega trenutka smo v letu 2023 iz neobnovljivih virov porabili več kot 200 milijonov (MWh) energije.

Zemlja je ena sama. Kako ji lahko pomagamo?

Pomagamo ji tako, da za ogrevanje in hlajenje uporabljamo obnovljive vire energije. V našem primeru to lahko počnemo s toplotno črpalko ali prezračevanjem z rekuperacijo. Obnovljivi viri energije so temelj pri obravnavanju podnebnih sprememb in zmanjševanju naše odvisnosti od fosilnih goriv. So trajnostni, oddajajo manj toplogrednih plinov in imajo manjši vpliv na okolje kot neobnovljivi viri. Ali veste katere obnovljive vire energije poznamo? Mednje štejemo sončno sevanje, veter, vodni tok v rekah, fotosintezo, zemeljske toplotne tokove in tokove morja.

Pri podjetju Minergia smo zavezani prav temu - minimalni porabi energije. Z našimi prezračevalnimi sistemi in toplotnimi črpalkami poskrbimo, da na dolgi rok z minimalno porabo energije dosežemo maksimalno udobje bivanja. Z implementacijo takšnih načinov ogrevanja, hlajenja in prezračevanja, hišo naredimo čim bolj energetsko varčno. Energetsko varčne hiše so prijetne za uporabnike, prav tako pa pripomorejo k ohranjanju narave in skrbi za naš planet.
Vabljeni k ogledu naše ponudbe toplotnih črpalk in prezračevanja TUKAJ.

Z lepimi pozdravi,
Ekipa Minergia

Kako izbrati pravo klimatsko napravo?
Nazaj na seznam
Prihaja ComfoAir Flex
Povzetek košarice
Košarica je prazna.
Dodaj izdelke
Zapri
Nazaj na vrh