NOVO! Prišla je najnovejša serija klimatskih naprav Mitsubishi Heavy Industries!

NOVO! Prišla je najnovejša serija klimatskih naprav Mitsubishi Heavy Industries!

27.06.2023

SRK-ZTL-W
Nova, stenska klimatska naprava s serijsko vgrajenim Wi-Fijem.

Mitsubishi Heavy Industries predstavlja novo serijo klimatskih naprav za neprekinjeno hlajenje in ogrevanje. SRK ZTL-W je kompaktna stenska enota, ki postavlja standarde prostorski ekonomičnosti. 

Izboljšan dizajn - kar 17cm ožja kot SRK ZS-W se SRK ZTL-W ponaša s poenostavljeno montažo in subtilno integracijo v obstoječe prostore, kot so spalnice, dnevne sobe, pisarne... in ponuja lep in dovršen izgled.

Do 10 kg lažja zunanja enota kot pri SRK ZS-W, s svojo majhno in kompaktno obliko omogoča prihranek časa in prostora pri namestitvi. Serijsko vgrajen Wi-Fi omogoča upravljanje z napravo preko aplikacije Smart M-Air od kjerkoli in kadarkoli.

Vključen je tudi NOV daljinski upravljalnik z osvetlitvijo zaslona, dnevnim timerjem in natančnostjo 0,5 °C.


Prednosti:

  • Hitra in enostavna za uporabo.
  • Tiho delovanje zunanje enote: izbira dveh nivojev glasnosti.
  • Prilagodljiva montaža.
  • Izjemno lahki notranja in zunanja enota.
  • Energijska učinkovitost A++.
  • Napredna tehnologija kontrole.
  • Energetsko varčna.
  • Funkciji samo-vzdrževanja in samo-čiščenja. 
  • Integriran Wi-Fi.
  • Nov daljinski upravljalnik z osvetlitvijo zaslona, dnevnim timerjem in natančnostjo 0,5 °C.LASTNOSTI:

Eleganten dizajn - oblikovana s strani Italijanskega oblikovalskega podjetja. ZTL impresionira z enostavnim in elegantnim dizajnom z zaobljenimi, čistimi linijiami in snežno belo barvo. 

Pametna kontrola - zahvaljujoč vgrajenemu Wi-Fiju se lahko upravlja s klimatsko napravo preko Smart M - Air mobilne aplikacije enstavno in priročno od kjerkoli. Na ta način optimizira stroške in izboljša notranje ugodje, ki je prilagojeno vašemu urniku.

Priročna funkcija zračnega toka - uravnavanje zračnega toka z najnaprednejšo Jet tehnologijo, avtomatsko kontrolo loput ter rotacijo loput v horizontalno in vertikalno smer, kot tudi zadrževanje pozicije, poskrbi za regulirano temperaturo in prijetno ozračje. 3D Avto funkcija zagotavlja tiho delovanje in regulira temperaturo v vsakem kotičku sobe.

Energetska varčnost - možnost upravljanja z daljinskim upravljalnikom in sledenje porabi energije v kombinaciji ekonomskega načina, časovnika, načina Fuzzy Auto - skozi te naprava ugotavlja kateri način in temperaturo aktivirati, da zagotovi manjše mesečne stroške.

Napredni filtri - naprava ima filter proti smradu in proti-alergenski BIO CLEAN filter, ki se uspešno bojuje z neželenimi delci in alergeni v zraku.

Funkcija vzdrževanja in zaščite - samo-čiščenje, samo-diagnosticiranje, Microcomputer-Operater Defrosting, možnost zaklepanja na daljavo.

Druge funkcije - stikalo back-up, avtomatski ponovni zagon, možnost delovanja v načinu hlajenja pri nižjih temperaturah.


Pri Mitsubishi Heavy Industries so serijo zasnovali tako, da olajša montažo in se zlije z okoljem, kjer je nameščena. Serija sledi napredku na področju HVAC in z marsikatero lastnostjo postavlja tukaj tudi trend. Integriran Wi-Fi omogoča upravljanje z napravo preko aplikacije Smart M-Air od kjerkoli in kadarkoli, kar optimizira stroške in izboljšuje ugodje notranjega bivanja. Uravnavanje zračnega toka z najnaprednejšo Jet tehnologijo ter avtomatsko kontrolo loput poskrbi za regulirano temperaturo in prijetno ozračje. Energetsko varčna in učinkovita bo s svojim elegantnim dizajnom navdušila tako tehnične poznavalce področja kot laične kupce.


Se zanimate za nakup?    

 Izvedite več
Zehnder ComfoClime
Nazaj na seznam
Navodila za povezavo klime Mitsubishi Heavy I...
Povzetek košarice
Košarica je prazna.
Dodaj izdelke
Zapri
Nazaj na vrh